Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γράφει βιβλίο για τις προσωπικές εμπειρίες του γύρω από το AIDS


Σερ Έλτον Τζον

Θα αφήσει το μικρόφωνο και θα πιάσει την πένα ο Σερ Έλτον Τζον, προκειμένου να γράψει το πρώτο του βιβλίο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, στόχος του είναι να επιμορφώσει τον κοινό, μοιράζοντας μαζί του τις προσωπικές εμπειρίες του σχετικά με την παγκόσμια επιδημία, το AIDS. Τα έσοδα, μάλιστα, από τις πωλήσεις έχει συμφωνηθεί πως θα δοθούν στον δικό του οργανισμό Elton John Aids Foundation, που λειτουργεί από το 1992.

Το βιβλίο του έχει τον τίτλο "Love Is The Cure: Ending The Global Aids Epidemic" και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, για να συμπέσει με το διεθνές συνέδριο για το AIDS στην Ουάσινγκτον.

Στο βιβλίο, o 65χρονος μουσικός και τραγουδιστής θα μιλάει για φίλους που έχει χάσει, όπως ο ρόκερ των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, με την ελπίδα πως θα βοηθήσει να φύγει το στίγμα που ακολουθεί την ασθένεια. "Αυτή είναι μία ασθένεια που πρέπει να γιατρευτεί, όχι απο μία μαγική συνταγή, αλλά με το να αλλάξουμε τις καρδιές και το μυαλό μας, και μέσα από συλλογική προσπάθεια να σπάσουμε τα κοινωνικά ταμπού και να χτίσουμε γέφυρες συμπόνοιας".

Το βιβλίο περιγράφεται ως "η πολύ προσωπική ιστορία της ζωής του Σερ Έλτον σχετικά με την επιδημία του AIDS, συμπεριλαμβανομένης της αγωνίας του ενω έβλεπε τους φίλους του να φεύγουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου