Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Την απέλυσαν γιατί φορούσε ψεύτικο ανδρικό μόριο


  • 369



 Την απέλυσαν γιατί φορούσε ψεύτικο ανδρικό μόριο

Εγχείριση αλλαγής φύλου σκοπεύει να κάνει 45χρονη στην Πενσιλβάνια

Αγωγή κατά της εταιρείας της για παράνομη απόλυση κατέθεσε η 45χρονη Πολίν Ντέιβις από την Πενσιλβάνια η οποία
ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά της γιατί έκανε το λάθος να εξομολογηθεί σε συναδέλφους της ότι φορούσε ένα ψεύτικο προσθετικό πέος.

Η Πολίν που σκοπεύει να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου εργάζονταν σε εταιρεία φαστ-φουντ ως επόπτρια στο τμήμα συσκευασίας και παραδέχεται πως είπε σε κάποιους συναδέλφους της ότι φορούσε καθημερινά ένα προσθετικό μέλος και συγκεκριμένα ένα ψεύτικο πέος. Η ίδια πιστεύει ότι κάποιος ενημέρωσε τη διεύθυνση και για αυτό την απέλυσαν.

Τώρα έχει ασκήσει αγωγή κατά των εργοδοτών της και διεκδικεί αποζημίωση μαμούθ για ηθική βλάβη και πρόκληση δημόσιας ταπείνωσης, αλλά και για παράνομη απόλυση καθώς όπως τονίζει στην αγωγή της «το ψεύτικο πέος ήταν καλά κρυμμένο και δεν με εμπόδιζε καθόλου στο να κάνω καλά τη δουλειά μου».

Παράλληλα όπως αναφέρει η Huffington Post η Ντέιβις καταγγέλλει πως ένας άλλος άνδρας εργαζόμενος στην ίδια εταιρεία, ο οποίος έπαιρνε θηλυκές ορμόνες και φορούσε γυναικεία ρούχα στη δουλειά είχε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διεύθυνση. Η εταιρεία αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την αγωγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου