Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

"Δεν θα μου πείτε εσείς πόσο straight ή πόσο gay νιώθω"


Σίνθια Νίξον

Η 45χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Sex And The City ,Σίνθια Νίξον, σχολίασε τις αρνητικές κριτικές που αφορούν τις σεξουαλικές της προτιμήσεις στην εφημερίδα New York Times.

Η, αρραβωνιασμένη πλέον, ηθοποιός δηλώνει, «έδωσα έναν πολύ ενθαρρυντικό λόγο σε μεγάλο κοινό ομοφυλοφίλων στον οποίο είπα πώς “ έχω υπάρξει straight και gay και το να είσαι gay είναι καλύτερο”». «Προσπάθησαν να με αλλάξουν διότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι επιλογή», λέει χαρακτηριστικά η Σίνθια. Τονίζει επίσης πως «ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίαα μας δεν δέχεται πως η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή γιατί λένε πώς εάν ήταν, τότε δεν θα υπήρχαν ομοφυλόφιλοι».

Μάλιστα , είναι γνωστό πώς ήταν επί δεκαπέντε χρόνια σε σχέση με τον αγαπημένο της από το σχολείο, Ντάνι Μόουζες, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τη 15χρονη Σαμάνθα και τον 9χρονο Τσάρλι. Το 2004, ένα χρόνο αφού πήραν διαζύγιο, έγινε γνωστό πως η ηθοποιός διατηρεί σχέσεις με την 44χρονη Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία απέκτησαν ένα αγοράκι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παράλληλα, σε σημερινή της τηλεοπτική εμφάνιση σε show του τηλεοπτικού δικτύου ABC, η Σίνθια Νίξον δεν δίστασε να εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι! Η 45χρονη ηθοποιός υποδύεται στο νέο της θεατρικό έργο μια καρκινοπαθή, και ο ρόλος της απαιτούσε αυτή τη δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η Νίξον είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος το 2006. Η νόσος ήταν, ευτυχώς, σε πρώιμο στάδιο και η ηθοποιός κατάφερε να την αντιμετωπίσει ογκεκτομή και ακτινοβολία, χωρίς να αναγκαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου