Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ζώδια...Φίλοι μετά το χωρισμό by F’Ariel



Η λέξη χωρισμός, τόσο σκληρή, τόσο οδυνηρή, αλλά πολλές φορές απαραίτητη! Δε σημαίνει όμως πάντα το οριστικό τέλος! Κάποιοι άνθρωποι παραμένουν μαζί ως φίλοι, ως εραστές ή απλά εξαφανίζονται!
Το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά, μιας που τα χαρακτηριστικά του είναι ξεχωριστά και τόσο μοναδικά. Αφού πει το αντίο, τότε τι ...... άλλο μπορείτε να περιμένετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει?



Κριός
Ο Κριός όταν έρθει το τέλος θα αποχωρήσει αμέσως, για αυτό μη περιμένετε να παραμείνετε φίλοι. Πρέπει να έχετε κάτι που να μη το βρίσκει αλλού, όπως το καλό sex! Αν σε αυτό τα βρίσκετε τρελά, τότε να είστε σίγουροι ότι θα σας παραχωρήσει τη θέση του εραστή ή της ερωμένης και θα προχωρήσει παρακάτω σε νέες περιπέτειες. Αλλιώς μη περιμένετε καμία επαφή..!

Ταύρος
Εξαρτάται από το πώς και το γιατί. Ο Ταύρος και το αντίο να πει, πάντα θα βρίσκει τρόπους να υπάρχει στις ζωές των πρώην. Μπορεί να γίνει πολύ καλός φίλος, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και καθόλου καταπίεση. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί, θα πάρει πρώτα το αίμα του πίσω και μετά θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια!

Δίδυμος
Το σκηνικό της φιλίας, παίζει μόνο στη περίπτωση που υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και δεχθείτε το γεγονός ότι τελείωσε. Ο Δίδυμος όσο γελάει και περνάει ανέμελα, καλά είναι. Στα πρώτα ζόρια θα εξαφανιστεί και το πιο πιθανό είναι να πάθει τη τέλεια αμνησία. Όταν ένας Δίδυμος χωρίσει δύσκολα παραμένει φίλος εφόσον δε μεσολαβεί το σεξ.

Καρκίνος
Και το αντίο να πει, να πάει κάπου μακριά, ο Καρκίνος πάντα θα είναι δίπλα σας. Μετατρέπεται η σχέση σε πλατωνική και στα δύσκολα είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος. Συγχωρεί πολύ εύκολα, ανέχεται αρκετά, αλλά όταν μεσολαβούν παιδιά μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός σας!

Λέων
Στην αρχή θα εξαφανιστεί για λίγο, αλλά θα επιστρέψει ως παντοτινός φίλος και εραστής, αρκεί να περνά καλά και να γελά μαζί σας! Αν έχει μεσολαβήσει απιστία, μπορεί πρώτα να σας δώσει ένα γερό μάθημα και μετά να χαθεί κάπου μακριά. Αν είστε ειλικρινής μαζί με ένα Λιοντάρι, θα είναι δίπλα, όποτε το χρειαστείτε, με συζητήσεις για ώρες ατελείωτες…

Παρθένος
Ο εκνευριστικός φίλος σας. Και να σας χωρίσει, θα βρίσκει τρόπους να υπάρχει στη ζωή σας. Στην αρχή θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα ενδιαφέροντα, να επανέλθετε, ακόμα και νέο ταίρι. Δε ξανά γυρνά με τίποτα, αφού χρειάστηκε πολύ χρόνο για να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Η άποψή του για τη ζωή σας, θα είναι αιώνιο βασανιστήριο.

Ζυγός
Όταν σας αποχαιρέτησε δεν ήταν απολύτως σίγουρος, για αυτό να ξέρετε ότι με έναν Ζυγό ποτέ δε ξεμπερδεύετε! Γίνεται τόσο απαραίτητος στη σχέση του που μετά το χωρισμό, η επαφή συνεχίζεται, το φλερτ και το σεξ παίζουν, ανεξάρτητα εάν ο καθένας έχει διαλέξει το δρόμο του. Μπαίνει συνεχώς στο μυαλό σας με έναν μαγικό τρόπο και ανά πάσα στιγμή είναι ο δήθεν καλύτερός σας φίλος.

Σκορπιός
Δύσκολη περίπτωση ο Σκορπιός. Όταν ανοίξει τη πόρτα να φύγει, έφυγε! Συνήθως ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Αν παραμείνει στη ζωή σας, θα οφείλεται σε δυο λόγους. Ή που θα έχετε μια φοβερή σχέση, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, ή που θα βρίσκεστε συνέχεια σε διαμάχη. Το πολύ καλό σεξ είναι και αυτός ένας σημαντικός λόγος να αποζητά τη φιλία σας μετά το χωρισμό.

Τοξότης
Πολύ δύσκολο να μείνετε φίλοι, αφού ο Τοξότης λέει το αντίο και ήδη έχει μαζέψει βαλίτσα και βρίσκεται στο δρόμο, τρέχοντας! Δε γυρίζει πίσω με τίποτα, όσο και αν προσπαθήσετε. Αν υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, μπορεί να εμφανίζεται πού και πού. Ο τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Αιγόκερως
Ποτέ των ποτών δε πρόκειται να μείνετε φίλοι. Όταν χωρίζει ο Αιγόκερως, σίγουρα το έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά το θέμα και εξαφανίζεται σας να μην υπήρχε ποτέ! Κάνει το τέλειο delete και αν σας συναντήσει ποτέ στο δρόμο θα κάνει πως δε σας γνωρίζει, παγοκολόνα εντελώς!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δε κλείνει ποτέ τις πόρτες και τα παράθυρα..!! Πάντα θα θέλει να έρχεται σε επαφή μαζί σας, σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα και να τα λέτε έτσι γενικά. Αυτό είναι ίσως η καλύτερη φιλία που θα μπορούσε να σας προσφέρει και λίγο σεξ εάν ακόμα το αποζητάει ο οργανισμός σας. Αυτό λίγοι το κατανοούν για αυτό και οι φιλίες του είναι δύσκολες και απρόσμενες..!!

Ιχθύες
Όταν το ψαράκι δε περνά καλά και δε το φροντίζουν, τότε λέει το αντίο. Θα δώσει ακόμα και το βρακί του προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του. Θα εξαφανιστεί κάπου μακριά, αλλά εάν είστε ειλικρινής και γνήσιοι μαζί θα παραμείνει για πάντα φίλος σας και θα σας βοηθήσει οπουδήποτε χρειαστεί. Είναι όμως φευγάτη η υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου