Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

O gay ποδοσφαιριστής που ...απειλεί την Έλενα Παπαρίζου!


Ο Anton Hysén είναι μόλις 22 ετών, ποδοσφαιριστής στη σουηδική ομάδα Utsiktens BK, της οποίας αρχηγός είναι ο πατέρας του Glenn Hysén. Ο Anton Hysén είναι επίτιμο μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εφήβων της Σουηδίας, ενώ τα μεγαλύτερα αδέρφια του είναι, επίσης, ποδοσφαιριστές.

Τον Μάρτιο του 2011 μίλησε δημόσια για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στο ποδοσφαιρικό περιοδικό "Offside". Μετά από αυτό η "Daily Mail" έγραψε ότι είναι "ο πρώτος υψηλού επιπέδου Σουηδός ποδοσφαιριστής που ανακοινώνει την ομοφυλοφιλία του" και ο δεύτερος εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που το λέει δημόσια, μετά τον Άγγλο Justin Fashanu.

Ο Anton Hysén συμμετείχε πριν ένα χρόνο σε τηλεοπτικό debate με τίτλο "Μπορούν οι gay να παίζουν ποδόσφαιρο;" που προβλήθηκε στο TV4. Παράλληλα, μετράει αρκετές φωτογραφήσεις, πολλές από τις οποίες ημίγυμνες.

Φέτος ο Anton δοκιμάζει τις ικανότητές του και στον χορό, στο σουηδικό show "Let's Dance", στο οποίο συμμετέχει και η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, μετά την εμφάνιση του στη πρεμιέρα του show, φαίνεται πως θα είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους της Έλενας, αφού είναι ο μοναδικός που συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς από την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου