Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Γυναίκα παρίστανε το ΑΓΟΡΙ για να αποπλανεί ΚΟΡΙΤΣΙΑ..


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Γυναίκα παρίστανε το ΑΓΟΡΙ για να αποπλανεί ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο του Εδιμβούργου, με κατηγορούμενο... ή μάλλον κατηγορούμενη μια 25χρονη γυναίκα, η οποία παρίστανε το αγόρι για να αποπλανεί έφηβες!Η Christine Wilson παρουσιάζονταν σε ανήλικες που πλησίαζε ως «Chris». Μια 15χρονη μάλιστα τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δέχτηκε να ολοκληρώσουν τις σεxουαλικές τους επαφές.
Τελικά όμως ανακάλυψε ότι είχε εξαπατηθεί και την κατήγγειλε στις αρχές.
Η αστυνομία που ερεύνησε το παρελθόν της Wilson ανακάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη εξαπατούσε ένα κορίτσι.
Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, το 2008 η Wilson είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με μία ακόμη έφηβη, παριστάνοντας τον άντρα.
Είχαν γνωριστεί μέσω κοινού τους φίλου λίγο πριν το «θύμα» κλείσει τα 16 του χρόνια. Αντάλλαξαν νούμερα τηλεφώνου, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.
«Το κορίτσι πίστευε ότι η Wilson ήταν ένα 17χρονο αγόρι. Είχαν μάλιστα και σεxουαλική επαφή. Ξεκίνησαν με φιλιά και αγκαλιές, όμως μέσα στους 3 μήνες της σχέσης τους προχώρησαν ακόμη περισσότερο» είπε η εισαγγελέας.
Τότε όμως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για το φύλο του «αγοριού» της. «Δεν τις πίστεψε ακριβώς γιατί είχαν σεxουαλικές επαφές» πρόσθεσε η εισαγγελέας. Όμως μια φίλη της τη διαβεβαίωσε ότι είχε το διαβατήριό «του» και ότι «εκείνος» ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα. Μάλιστα, της έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντίγραφο. Τότε το κορίτσι «του» ζήτησε τα ρέστα και τελείωσε τη σχέση τους.
Τον Οκτώβρη του 2011 η Wilson παραδέχτηκε στις αρχές ότι είχε παραπλανήσει το κορίτσι και ότι είχαν κάνει σχέση, λέγοντας ότι πρόσεχε να μην ανακαλύψει το πραγματικό της φύλο.
Η Wilson γνωρίστηκε με το δεύτερο θύμα της το Μάρτιου του 2010, ενώ οι σεxουαλικές τους επαφές ξεκίνησαν λίγους μήνες μετά.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η Wilson χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο για να την παραπλανήσει και να την κάνει να πιστέψει ότι ήταν όντως αγόρι. «Ήταν η πρώτη επαφή του θύματος. Πίστευε ότι ήταν πραγματικό. Είχαν δηλώσει και οι δυο τους τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο. Το θύμα πίστευε ότι προχωρώντας ένα ακόμη βήμα η σχέση τους θα γινόταν πιο δυνατή» είπε η εισαγγελέας.
«Όλες οι επαφές γίνονταν κάτω από σκεπάσματα και δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο» είπε ακόμη.
Το δεύτερο θύμα ανακάλυψε τελικά την απάτη λίγο καιρό μετά, όταν η αστυνομία την πλησίασε ζητώντας της πληροφορίες για το άτομό της.
Η συνήγορος υπεράσπισης της Wilson ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά της πάσχει από διαταραχή ταυτότητας, ζητώντας να υποβληθεί σε θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου