Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ζώδια – Ποιοι σύντροφοι «πέφτουν και στη φωτιά», ο ένας για τον άλλον!!


Ποια ζευγάρια φτάνουν στα άκρα; Ποιοι σύντροφοι πέφτουν και στη φωτιά, ο ένας για τον άλλον;

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων, δέχονται τον...
κίνδυνο για τον έρωτά τους, και θα το ξανάκαναν χωρίς να το σκεφτούν, για το χατίρι της αγάπης τους; Ποιοι σύντροφοι αγαπιούνται τόσο πολύ, που να πάρουν όλα τα ρίσκα, να φτάσουν σε όλα τα άκρα και να κάνουν όλες τις τρέλες; Ας δούμε, τους ερωτευμένους του ζωδιακού, που βάζουν φωτιά στη ζωή τους για τον έρωτά τους! Και που φτάνουν να γίνουν τραγούδι, ποίημα και μύθος, για όλους τους ερωτευμένους!

Κριός και Σκορπιός
Αυτό το ζευγάρι είναι δύσκολο! Είναι απαιτητικό και παράφορο! Ναι, αλλά ο ένας για τον άλλον, πέφτει στην φωτιά! Όχι μόνον αγαπιούνται πάρα πολύ, παρά τις τρομερές ους διαφορές. Όχι μόνο ζουν ένα πάθος απίστευτο σε επίπεδο ηδυπάθειας. Αλλά και γίνονται ο ένας για τον άλλον κομμάτια! Πολλές φορές ζηλεύονται θανάσιμα, και πολλές άλλες, δεν αντέχονται! Αλλά αν βρεθεί κίνδυνος που να απειλήσει τον Κριό, ο Σκορπιός γίνεται το τείχος προστασίας! Αν ο Σκορπιός κινδυνεύσει, ποιος είδε τον Κριό και δεν φοβήθηκε! Άλλο το πώς ζουν τον έρωτα μεταξύ τους, και άλλο να τολμήσει κάποιος να τους πειράξει!

Ζυγός και Παρθένος
Αυτή είναι μια πολύ παράδοξη σχέση, που βρίσκει το νόημά της σιγά – σιγά, και μέσα από περίπλοκους δρόμους. Ο Παρθένος είναι κάτι σαν δάσκαλος του – πάντα – πιο ερωτευμένου Ζυγού. Ο Ζυγός σε αυτήν τη σχέση συνήθως γκρινιάζει ότι είναι συναισθηματικά ακάλυπτος, και ο ίδιος καίγεται (και είναι αλήθεια, αγαπάει τρομερά τον Παρθένο). Μεταξύ τους κάνει ο ένας στον άλλον πολλά καψόνια! Ο Παρθένος κάνει τον ψυχρό στον Ζυγό, ο Ζυγός τον κάνει να ζηλεύει! Όλα αυτά τελειώνουν, αν υπάρχει κάτι που είτε ο ένας είτε ο άλλος να πρέπει να το αντιμετωπίσει στα σοβαρά! Γίνονται το απόλυτο ένα, και γίνονται και θυσία ο ένας για τον άλλον!

Καρκίνος και Λέων
Μεγαλειώδης σχέση, που θα τους δοθούν πολλές ευκαιρίες να δείξουν ο ένας στον άλλον την αγάπη του! Το μεγάλο πάθος που νιώθουν, και η τρομερή ένταση στο θέμα των σωμάτων και των αναγκών, είναι απλά η απόχη που τους φέρνει τον έναν κοντά στον άλλον. Μετά, η μεταξύ τους σχέση γίνεται τόσο έντονη και παθιασμένη σε ψυχικό επίπεδο, που μπορεί να φτάσουν οι δύο σύντροφοι μέχρι τη θυσία για το ταίρι τους, και ακόμα παραπέρα! Και δεν είναι μόνον ο δεσποτικός Λέων που προσφέρει στον καρκίνο, αλλά και ο Καρκίνος σπάει όλα τα ρεκόρ αφοσίωσης!

Υδροχόος και Ιχθείς
Είναι μια παράξενη, παθιασμένη, δύσκολη, ιδιότροπη και γεμάτη αντιφάσεις σχέση! Ο Ιχθύς βρίσκει στον Υδροχόο έναν τρομερό σύντροφο, πανέξυπνο, που τον θέλει, τον χρειάζεται, αλλά ώρες – ώρες δεν τον αντέχει, με την αστάθειά του! Ο υδροχόος δεν είναι ασταθής, είναι τρομερά συναισθηματικός, αλλά είναι και τραυματισμένος ψυχικά, σχεδόν πάντα και δεν καταλαβαίνει ώρες – ώρες την μεγάλη ευαισθησία του Ιχθύ. Οι δυο τους όμως λατρεύονται απεριόριστα και αν έρθει η κρίσιμη στιγμή, γίνονται πραγματική θυσία! Και μάλιστα, επειδή στην πραγματικότητα είναι και οι δύο παράτολμοι, το ευχαριστιούνται κιόλας!

Ταύρος και Αιγόκερως
Αφοσιωμένοι, σοβαροί, και ταυτόχρονα παθιασμένοι και τρελά ερωτευμένοι! Τα δύο αυτά ζώδια, όταν εμπλέκονται στο παιχνίδι του έρωτα, γίνονται ένα πραγματικό φρούριο ο ένας για τον άλλον! Η αγκαλιά τους δεν είναι μόνο για να ευχαριστηθούν τα χάδια και τα φιλιά, είναι και ένας πυρήνας δύναμης και θεραπείας! Ο ένας για τον άλλον είναι ο απόλυτος έρωτας και για αυτόν τον έρωτα θα φτάσουν στα άκρα, θα τα περάσουν και δεν θα το καταλάβουν κιόλας! Επειδή είναι και πάρα πολύ δυνατοί, το πού μπορούν να φτάσουν, είναι απλά ασύλληπτο!

Δίδυμοι και Τοξότης
Είναι πολικά ζώδια . Ο ένας περιέχει τον άλλον. Όταν έχουν σχέση μεταξύ τους, ενεργοποιείται ένας τρομερός άξονας δύναμης, αγάπης, θυσίας και αφοσίωσης! Και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένουν, ή να το συνειδητοποιούν! Και ο Δίδυμος και ο Τοξότης θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ανεξάρτητους, και είναι. Αλλά ακριβώς γι’ αυτό, έχουν την δύναμη, εντελώς ελεύθερα, να πέσουν στην φωτιά ο ένας για τον άλλον! Μεγάλος έρωτας, μεγάλη αφοσίωση, μεγάλο πάθος! Και μάλιστα, ό,τι κάνουν ο ένας για τον άλλον, το κάνουν και με μεγάλη, σχεδόν παιδιάστικη χαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου