Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην... υπουργό του ΠΑΣΟΚ


Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ που εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε συχνές ερωτικές επαφές με κορυφαίο πρώην υπουργό και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ...
Η απίστευτη αυτή ερωτική ιστορία, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Newsbomb, είχε διάρκεια τουλάχιστον 7 μήνες και την εξομολόγηση έκανε η ίδια η τρανσέξουαλ, Μαρκέλλα Μαλτέζου.

Η γνωριμία τους -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- έγινε στο Κολωνάκι, σε γνωστό μπαρ της οδού Μηλιώνη, ενίοτε στέκι δημοσιογράφων και πολιτικών, σε κοινή παρέα.

Ο πολιτικός δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι η Μαρκέλλα είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εκείνη, αφού το βλέμμα του έπεφτε συνεχώς επάνω της, όπως περιγράφει η ίδια.

«Με έγδυνε με τα μάτια του… όμως κι εγώ γοητεύθηκα από την παρουσία του. Εξέπεμπε αυτό που λέμε, τη γοητεία της εξουσίας και της δύναμης».

Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα ο υπουργός και η τρανσέξουαλ, δεν άργησαν να ξαναβρεθούν. Το πρώτο βήμα το έκανε ο πολιτικός όταν μετά από δύο εβδομάδες της τηλεφώνησε από αριθμό με απόκρυψη και της ζήτησε να βρεθούν για φαγητό.

Η έλξη μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη που η πρώτη τους συνεύρεση έγινε κιόλας το ίδιο βράδυ. Στη συνέχεια, και για ευνόητους λόγους, τα παθιασμένα ερωτικά ραντεβού του ζευγαριού κλείνονταν σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αρκετά κοντά στο γραφείο του εν λόγω υπουργού.

Η αμαρτωλή «φωλιά» είχε νοικιαστεί από άνθρωπο της ασφάλειας του υπουργού και κάθε νύχτα ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Οι περιπτύξεις ήταν, όπως αποκαλύπτει η ίδια, τόσο φλογερές που δεν ήθελαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.

«Του άρεσε πολύ μετά την ερωτική πράξη να του τρίβω την κοιλιά και να του κάνω μασάζ στην πλάτη. Πολλές φορές εγκατέλειπε τις συσκέψεις στο υπουργείο και ερχόταν σαν τρελός να με δει», εκμυστηρεύεται, ενώ η καψούρα του υπουργού ήταν τόσο μεγάλη που της υποσχέθηκε μέχρι και διορισμό στο Δημόσιο.

dagkonei.blogspot.gr