Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ζευγάρι με τον Ίαν Θορπ ο Ρίκι Μάρτιν;


Ένα φλογερό πάθος, τον οποίο, μάλιστα σκοπεύουν να αποκαλύψουν σύντομα, λέγεται ότι ζουν ο Ρίκι Μάρτιν και ο Ιάν Θορπ, λίγους μήνες αφότου ο χρυσός...
Ολυμπιονίκης αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Σύμφωνα με το star, ο 42χρονος τραγουδιστής και ο 31χρονος κολυμβητής γνωρίστηκαν με αφορμή την συμμετοχή του Ρίκι στο αυστραλιανό «The Voice» και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, την οποία συμφώνησαν να μοιραστούν μέσα από κοινή φωτογράφηση και συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, βάζοντας στην τσέπη περίπου 385.000 ευρώ!

Ο Ρίκι Μάρτιν έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια την σεξουαλική του ταυτότητα και, μάλιστα, είναι πατέρας των 5χρονων διδύμων, Ματέο και Βαλεντίνο, ενώ χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Κάρλος Γκονζάλες Αμπέγια, με τον οποίο είχε σχέση τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Ίαν Θορπ εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον περασμένο Ιούλιο ότι είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που μέχρι τότε διέψευδε κατηγορηματικά. Μάλιστα, ο Ρίκι Μάρτιν τον είχε συγχαρεί μέσω Twitter όταν έκανε την αποκάλυψη…

Το σούσουρο που έχει ξεσπάσει είναι μεγάλο, ενώ πηγές από το περιβάλλον του Ρίκι Μάρτιν έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες, λέγοντας πως, όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον Ίαν Θορπ, αλλά ούτε και τον έχει συναντήσει ποτέ του!