Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ένα μικρό αγόρι αποκάλυψεστο Facebook την ανασφάλεια που νιώθει γύρω από τη σεξουαλικότητά του, και συγκίνησε τους πάντες!


Η Χίλαρι Κλίντον και η Έλεν ντε Τζένερις ήταν δύο μόνο από τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους σε ένα μικρό αγόρι, όταν αυτό αποκάλυψε σε σελίδα στο Facebook την ανασφάλεια που νιώθει γύρω από τη σεξουαλικότητά του.

Η «εξομολόγησή» του έγινε στη Humans of New York, τη σελίδα που έγινε γνωστή από τον τρόπο που καταγράφει τις ζωές των Νεοϋορκέζων. Μία φωτογραφία συνοδεύεται από μία λεζάντα με λίγα λόγια από την ιστορία της ζωής του εικονιζόμενου και με αυτό τον απλό τρόπο ο κάθε ένας μοιράζεται τα χαρακτηριστικά του και τα βιώματα που θεωρεί ότι τον κάνουν ξεχωριστό.

Η φωτογραφία της περασμένης Παρασκευής όμως ήταν σπαρακτική. Σε αυτή, ένα αγόρι κάθεται δακρυσμένο στα σκαλοπάτια ενός σπιτιού. «Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι ποιο θα είναι το μέλλον μου και ότι οι άνθρωποι δεν θα με συμπαθούν», γράφει η λεζάντα.


Η εικόνα και τα λόγια γεμάτα φόβο ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα κύμα αγάπης προς τον άγνωστο νεαρό. Αμέσως χιλιάδες κόσμου εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, ενώ μέχρι στιγμής η ανάρτηση έχει μοιραστεί περισσότερες από 57.000 φορές, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 600.000 like.

Εκτός από τον απλό κόσμο όμως, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο μικρό αγόρι, με πρώτη την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον. «Η πρόβλεψη μίας ενήλικης. Το μέλλον σου θα είναι εκπληκτικό. Θα εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις ικανότητες που έχεις και τα απίστευτα πράγματα που θα μπορέσεις να κάνεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα -θα υπάρχουν πολλοί από αυτούς», του έγραψε η Χίλαρι Κλίντον.


Το ίδιο συγκινητικό και ευαίσθητο ήταν και το μήνυμα της Έλεν ντε Τζένερις: «Όχι μόνο θα σε συμπαθήσουν οι άνθρωποι, αλλά θα σε αγαπήσουν κιόλας. Μόλις έμαθα για εσένα και σε αγαπώ ήδη», του έγραψε η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου