Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη και με...περιττώματα ζώων απαντούν οι ομοφυλόφιλοι στον Αμβρόσιο


Νόμος της φύσης είναι η δράση να γεννάει αντίδραση. Οι δηλώσεις του Μητροπόλιτη Καλαβρύτων κατά των ομοφυλοφίλων με τις...
οποίες καλούσε την ελληνικη΄κοινωνία να τους φτύσει είχαν ως συνέπεια να γεννηθούν άλλες ακραίες αντιδράσεις. Με φιλιά μεταξύ γκει ζευγαριών έξω από την Μητρόπολη Αθηνών απαντούν οι κοινότητες ομοφυλοφίλων και κήρυξαν ήδη την προσεχή Τρίτη ως ημέρα.. δράσης. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όπως είχαν κάνει προ διετίας στον Πειραιά ανήμερα των Φώτων...

Συγκεκριμενα η ομάδα υπέρ των δικαιωμάτων  των ομοφυλοφίλων με την ονομασία Queerborg καλεί όλους τους ομοφυλόφιλους να φιληθούν στις 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Όπως λέει η ομάδα αυτή: «στις ροχάλες του Αμβρόσιου απαντάμε με express σκ@τ@… μέσω www.shitexpress.com».

Πρόκειται για μια σελίδα η οποία δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί!

Επίσης η ομάδα αυτή αναφέρει:

«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά»

Πηγή tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου